5 березня 2022 13:19
1

Павло КЛІМКІН: "Якщо НАТО боїться закрити наше небо, боїться, що це призведе до Третьої світової, то нехай закриє нашу землю"

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці в Facebook відреагував на небажання НАТО закривати небо над Україною.


"Якщо НАТО боїться закрити наше небо, боїться, що це призведе до Третьої світової, то хай закриє нашу землю. Хай тоді приїзджають до наших міст і живуть з нами.


Підтримують військових, терборонців, просто всіх. Як це було на Майдані. Вся країна має стати таким Майданом із сотнями і тисячами, хто не боїться. І хай Путін спробує в них стріляти. Це був би вияв живої, людської солідарності.


Так, це небезпечно, але по-справжньому. Запрошую партнерів до наших міст, будьте з нами, ми захистимо себе і захистимо вас. Третя світова змінила все. Якщо її не можуть виграти політики, значить її мають виграти люди.


Путін на це точно не розраховує і тому це потрібно зробити сьогодні. А ППО та літаки слід готувати сьогодні і на завтра", - написав Клімкін.



А без НАТО что? Ведь наша армия самая сильная в Европе, разве не Климкин это говорил?