2 березня 2022 17:04

"Вам не набридло бути терпилами і боятися свого Путіна?". Юрій Дмитрулін емоційно звернувся до російських футболістів

Колишній футболіст "Динамо" Юрій Дмитрулін на своїй сторінці у Facebook виступив зі зверненням до російських футболістів.


- Я - Юрій Дмитрулін, колишній футболіст "Динамо" та збірної України, грав у Росії за ярославський "Шинник", у мене багато друзів у Росії, пов'язаних з футболом. Я хочу звернутися до вас: хлопці, чому ви засунули язики в дупу та мовчите? У нас війна, бомблять міста, вбивають мирних людей, жінок, дітей. У нас новонароджені народжуються в сховищах, діти залишаються сиротами. Вам не набридло бути терпилами і боятися свого Путіна? Все життя так і будете жити в страху.


Забудьте про мільйонні контракти, про відпочинок зі сім'єю в Дубаї та Монако.Забудьте про це все, тому що вашій економіці жоп*. Ви більше ніколи в Європі не пограєте, а ті гравці, які там грають зараз - їх виженуть з ганьбою. Ви більше ніколи не почуєте гімн Ліги чемпіонів і не відчуєте смак міжнародних матчів. У вас залишився останній шанс зробити хоч щось.


Беріть свої телефони, поки вони у вас є, записуйте відео і закликайте людей виходити на вулиці. Скидайте путінський режим - це ваш останній шанс змінити керівництво і отримати свободу. Якщо ви мовчите, тоді ви співучасники вбивств, вам більше жоден українець не потисне руку. Дійте, часу у вас більше немає.


Фото - ФК "Динамо"