27 лютого 2022 20:45

Беньямін ВЕРБИЧ: "У мене болить серце за всіх, хто зараз перебувати в Україні, за моїх друзів, за товаришів по команді, за всіх, хто відправився на фронт і кожен день дивиться в обличчя смерті"

Вінгер "Динамо" Беньямін Вербич у своєму Instagram висловився про війну України з Росією.


"24 лютого, близько 5 ранку ми всі прокинулися від вибухів і тривожного звуку сирени, в Україні почалася війна. В цей непростий для усіх нас час, коли порушені головні поняття демократії, коли в мирному житті України відбулися такі жахливі події, і зараз весь світ спостерігає за подіями, коли над головою більше не мирне небо, а пролітають військові винищувачі, лунають вибухи, стрілянина, міста піддаються бомбардування, коли люди живуть у страху і ночують в бункерах, починаєш розуміти, що дійсно важливо, хто переживає і дбати про твоє життя.


Я вдячний всім, хто подзвонив, хто тривожився за мене і мою сім'ю, але особливу величезну подяку хочу висловити своєму товаришу по команді і другу Кендзьорі, прем'єр-міністру Польщі, а також Федерації футболу Польщі, які допомогли. І я, і моя сім'я, маленький син нарешті знаходяться в безпеці. У менеболить серце за всіх, хто зараз перебувати в Україні, за моїх друзів, за товаришів по команді, за всіх, хто відправився на фронт і кожен день дивиться в обличчя смерті, даючи відсіч ворогові і захищаючи свою землю! Ми сподіваємося тільки на краще і нехай якомога швидше настане МИР".