22 лютого 2022 20:05

Дибала хоче перейти в "Барселону". Він має намір рости як футболіст і брати титули

Нападник Пауло Дібала може перейти в "Барселону".


За даними Diario Sport, з форвардом "Ювентуса", який влітку може стати вільним агентом, контактують "Барселона", "Тоттенхем" і "Інтер".


Аргентинець хоче перейти в "Барсу". Пауло хотілося б пограти в Ла Лізі, хоча він отримав пропозиції з АПЛ. У "Барсі" точно знають, чого хоче Дибала, і розуміють, як організувати його перехід.


"Барселона" і Дібала контактують не вперше, але варіант із запрошенням цього гравця ніколи не розглядали всерйоз, так як Пауло складно грати поруч з Ліонелем Мессі. Крім того, в "Ювентусі" форвард заробляє 13 млн євро на рік до сплати податків, і це занадто велика сума для "Барси".


Зараз, коли "Ювентус" зробив дібале пропозицію за контрактом з нижчою зарплатою, ніж зараз, футболіст вирішив, що його час в клубі підійшов до кінця. Він хоче змінити обстановку, щоб продовжити рости як футболіст і вигравати титули.


Дібала отримав пропозицію і від "Тоттенхема". Спортивний директор клубу Фабіо Паратічі добре знайомий з гравцем по роботі в "Ювентусі" і високо цінує його талант. У "Тоттенхемі" вважають, що можливий перехід Дібали – це відмінна трансферна можливість. Лондонці вже спілкувалися з гравцем. "Інтер" теж проявляє інтерес до футболіста.