22 лютого 2022 14:01

Денис БОЙКО: "Робимо акцент на гру в обороні, відпрацьовуємо різні схеми, моменти"

Воротар Динамо Денис Бойко розповів про тренувальний процес команди в Туреччині.

Гравець зізнався, що поділ програми зборів на три частини є для нього нововведенням, від якого він би із задоволенням відмовився в обмін на ігри у весняній частині євротурнірів.

"Напевно, незвично три збори. Завжди проводили два і трохи режим підготовки змінився, довше збори стали. Прикро, що не вийшли в єврокубкову весну і через це у нас три збори".

Також Бойко підтвердив твердження, що на зборах команда Мірчі Луческу особливу увагу приділяє діям у захисті, наслідком чого були чотири спаринги "на нуль".

"Так, ви маєте рацію, що ми робимо акцент на гру в обороні, відпрацьовуємо різні схеми, моменти. Але мені складно говорити чи готові повністю футболісти на сьогоднішній момент. Напевно, це більше питання до тренера, йому видніше. Я скажу за себе, за воротарів, що вони вже на сьогоднішній день готові, а як хлопці — не можу відповідати".

Наостанок Денис прокоментував повернення Артема Бесєдіна після піврічної відсутності. Нещодавно форвард зізнався, що він ще не увійшов в оптимальний ритм роботи.

"Артем великий молодець. Після такої важкої травми, я буду говорити в стислі терміни відновився. Напевно, йому видніше, якщо він говорить, що він ще не набрав свої оптимальні кондиції. Ми всі його підтримуємо, бажаємо йому тільки успіхів і якомога швидше набрати свою оптимальну форму, вийти на колишній рівень і допомагати хлопцям на футбольному полі", — розповів Бойко в інтерв'ю клубній прес-службі.