21 лютого 2022 12:06
2

Еміль КАРАС: "З РФШ ми грали не своїми м'ячами. У другому таймі поміняли їх на наші і забили два голи"

Асистент головного тренера "Динамо" Еміль Карас прокоментував перемогу над РФШ в спарингу і підвів підсумки зборів команди.


- Про мінуси сьогоднішнього матчу ми поговоримо в роздягальні, Луческу проведе розбір. Зрозуміло, що програвати нікому не хочеться, і пропущені м'ячі нас розчаровують, але це футбол. Треба приймати це як нашу помилку. Гол прийшов після нашої втрати м'яча. Добре, що повернулися в гру, хоча ми в ній і були. У другому таймі Луческу зробив корективи, підказав хлопцям, і ми стали діяти швидше і точніше. Плюс заміни призвели до двох забитих м'ячів, і ми з гарним настроєм закінчили збір.

- Це перший пропущений м'яч "Динамо" на зборі.

- Ми граємо не своїми м'ячами. У другому таймі, як тільки поміняли м'ячі на наші, у нас відразу пішла інша гра, і ми забили два голи.

- З чим пов'язане рішення тренерського штабу грати останній матч на зборі відразу перед вильотом?

- Так Луческу бачить розвиток цих подій.З мушує футболістів грати в будь-яких умовах і з будь-яким суперником. Не підлаштовуватися під когось, а грати першим номером в складних умовах. Тобто перед перельотом або від'їздом додому. Інші клуби воліють цього не робити, але тут переглядаєш характер хлопців і здатність грати в складних умовах. Потрібно виконувати цей обсяг навантажень. Складно завжди грати проти мотивованих суперників. Ти повинен викладатися на максимум, граючи через два дні на третій. Це гартує характер і дає хорошу фізичну підготовку.

- Хто зіграє з "Інгульцем" на вістрі атаки?

- Я думаю, що на це питання зараз не відповість навіть Луческу. Є ще 5-6 днів на відпочинок і підготовку. Зараз складно щось прогнозувати, враховуючи пандемію. Не можна навіть передбачити, що буде завтра.

- Яку оцінку команді поставите за збір?


- Оцінку будемо давати наприкінці чемпіонату. Вона буде залежати від гри команди і займаного місця. Ми всі хочемо вигравати. Для цього тренуємося і готуємося.

Секрет провала в ЛЧ раскрыт...мячи окаянные!
Поганому танцюристу, ... заважають