19 лютого 2022 08:39

"Було страшно". Роман Григорчук вперше розповів про хворобу сина

Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук в ексклюзивному інтерв'ю YouTube-проекту BurBuzz розповів, з якими проблемами зіткнулася його сім'я навесні минулого року.


- Влітку ви покинули Солігорськ. Це збіглося з відходом Шевченка зі збірної України. Ви здивовані, що до вас тоді не звернулися?

- Я не сильно замислювався. По-перше, у мене був важкий період. Я з Білорусі хотів раніше піти. У квітні мені треба було сконцентруватися на тому, щоб я займався своїм сином, тому що у нього був такий період, коли він швидко виріс і у нього були проблеми зі здоров'ям. Треба було просто бути кожну секунду з ним.


Через це я хотів піти раніше, але розумів людей. Але пізніше стало ще складніше. Через це вийшло так, як вийшло. Добре, що я вирішив це питання. Це в минулому. У таких ситуаціях футбол відходить на друге місце.


Він виріс до 186 см. Я відправляв знімки МРТ в Німеччину, Італію. Звідти приходили такі діагнози... Страшно подумати про те, що може бути. Але я розумів, що треба терпіння. Ми виконували спеціальні вправи, щоб вирівняти його організм, — сказав Григорчук.


Фото - ФК "Шахтар" Солігорськ