14 лютого 2022 19:22

"У Ваната перед Кулачем є одна перевага...". Ігор Циганик - про конкуренцію серед форвардів "Динамо"

Фото: А. Лукацький, ФК "Динамо"


Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на Footballhub поділився своєю думкою про те, хто буде основним форвардом "Динамо".


- Чи витіснить Ванат Кулача? Конкуренція буде. Кулач більш досвідчений. Недарма він свого часу забивав у всіх командах, в яких був. Він хороший нападник. Дай Бог, щоб у нього не було ніяких проблем зі здоров'ям, і я впевнений, що він ще побореться.


Ванату буде непросто, але він – конкурентний. У нього перед Кулачем є одна перевага - час. У нього є час спокійно дістатися до основи "Динамо". І Ванат буде чіплятися за своє місце.


Хоча я думаю, що все одно основним нападаючим буде Бесєдін, на якого робить ставку Луческу. Він розуміє, що Артем сумував за великим футболом, і у нього немає виходу, він повинен дати результат. Бесєдін повинен дозабивати те, що не забив за ці півтора роки.


Тому я думаю, що Бесєдін буде основним. А хто себе краще проявить, хто краще зможе замінити Артема - Ванат або Кулач – ми подивимося.


У Ваната є перспективи, цей сезон для нього не критичний, і він може трохи почекати. А у Кулача часу менше, він повинен дати результат зараз. Тому я не виключаю, що саме він буде другим нападником, а Ванат - третім.