9 лютого 2022 13:41

Олександр ІЩЕНКО: "Динамівцям потрібно вигризти перемогу над "Депортіво"

Директор академії київського "Динамо" Олександр Іщенко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував майбутній матч 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА киян проти іспанського "Депортіво", який відбудеться 9 лютого в Ла-Коруньї.


"Бачив команду перед від'їздом на збір до Туреччини, коли вони працювали в манежі клубної бази, бачив їх настрій і серйозну роботу. Це вселяє великий оптимізм. Вони й самі розуміють, який відповідальний матч їх чекає, тому додаткового накачування не треба.


Суперник - чемпіон Іспанії, стадія плей-офф. Тому найголовніший стимул - бажання проявити себе і перемогти. Звичайно, буде складно і важко. Але треба терпіти і вигризти перемогу.


Звичайно, тренерський штаб розуміє складність ситуації, тому що за ігровими кондиціями ми зараз поступаємося іспанцям. Також є кадрові проблеми, бо випала центральна вісь - Нещерет, Боль, Бражко, Волошин. Безумовно, доведеться ці проблеми тренерському штабу вирішувати. Але я сподіваюся, що хлопці, які вийдуть на поле, проявлять характер і зуміють надійно зіграти насамперед в обороні.


З командами з Іспанії або Португалії найголовніше вміння терпіти і чекати свій шанс в атаці. Також хлопці повинні бути уважні, щоб не нарватися на зайві картки, тому що іспанці грають вдома, трибуни будуть повні і на рефері буде теж тиск. Упевнений, наші хлопці це знають і розуміють. Ми ж робимо їм гідно представити Україну і наш клуб на європейській арені".