8 лютого 2022 12:10

Фердинанд розповів, як Роналду просив його помирити з Руні в 2006-му після конфлікту на ЧС

Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд розповів, як у 2006 році Кріштіану Роналду просив його помирити з Уейном Руні.


Конфлікт між футболістами стався під час матчу чемпіонату світу між збірними Португалії та Англії (0:0, 3:1 по пенальті).


Руні був вилучений з поля в другому таймі за те, що наступив ногою на Рікарду Карвалью. Роналду став апелювати до рефері з приводу червоної картки для форварда англійців, з яким вони тоді разом грали в "Манчестер Юнайтед".


Обурений такою поведінкою одноклубника Руні відштовхнув португальця.


"Після гри Руні був розпалений в роздягальні. Коли ми йшли в автобус, Кріштіану зловив мене і сказав: "Рі, можеш покликати Уейна, я хочу поговорити з ним, сказати йому, що нічого такого не планував. У моїй поведінці не було ворожості або злого наміру. Ми в одній команді, я б ніколи так не вчинив, Він мій друг, мій кореш".


Я прийшов до Руні і сказав йому, що Роналду хоче поговорити з ним. Я вивів Уейна з автобуса і звів його з Роналду. Після цього я вже нічого не говорив. Не знаю, чи я закінчив цю історію або вони самі, але звів їх я", - сказав Фердинанд.