7 лютого 2022 22:55

Василь ТАНЧАК: "Докладемо максимум зусиль, щоб показати нашу найкращу гру"

Захисник юнацької команди київського «Динамо» Василь Танчак прокоментував перше тренування в Іспанії, а також поділився думками стосовно майбутньої зустрічі з «Депортиво».


- Команда добиралася з Туреччини в Іспанію майже добу. Як почуваєш себе після тривалого переїзду?


- Звісно такий переїзд дався взнаки, але все йде по плану. Сьогодні команда провела тренування, хлопці продихалися, попрацювали з м'ячами.


- Як оціниш свою функціональну готовність на даний момент?


- Ми провели хороші збори в Туреччині та добре підготувалися до поновлення сезону. Почуваю себе добре, і функціонально готовий. Переконаний, що всі хлопці також добре почувають себе у функціональному плані.


- Сьогодні команда провела тренування на базі «Депортиво», на завтра теж заплановано заняття. Яка направленість цих тренувань?


- Сьогодні ми відпрацьовували тактичні вправи, попрацювали над завершенням атак. Також відпрацьовували взаємодії між собою. Особливу увагу приділили моделюванню нашої майбутньої гри з «Депортиво».


- До матчу з «Депортиво» залишилося всього 2 дні. Які очікування від цього поєдинку?


- Вважаю, що ми готові до гри і докладемо максимум зусиль, щоб показати нашу найкращу гру. Від нас багато очікують, тому зробимо все від себе можливе, щоб здобути позитивний результат.


- Які сильні сторони можеш виокремити у суперника?


- Вважаю, це я їхня атака. У складі суперника є багато індивідуально сильних гравців, які добре тримають м'яч і ведуть гру. Також у них хороша організація гри, намагаються грати першим номером і добре діють на контратаках.