5 лютого 2022 08:12

"Хочу відразу довести всім в Угорщині, що на мене не дарма звернули увагу". Лєднєв рішуче налаштований проявити себе в "Фехерварі"

Український новачок Фехервара Богдан Лєднєв розповів про свою адаптацію в угорському клубі.


"Мені подобається в Угорщині. Футболісти і персонал клубу полегшили мою адаптацію. Радий, що зіграв майже 90 хвилин у дебютному матчі. Шкода, що не вдалося перемогти. Думаю, в найближчому майбутньому буду допомагати команді все більше і більше. Це важливий крок у моїй кар'єрі, мій перший досвід за кордоном. Хочу відразу довести всім в Угорщині, що на мене не дарма звернули увагу.


Найкраще я себе почуваю на позиції десятки, але можу зіграти і на правому фланзі. Насправді важливо не те, на яку позицію мене буде ставити тренер, а те, скільки хвилин я зможу провести на полі", – цитує Лєднєва клубна прес-служба.


Крім Богдана, за Фехервар виступають ще троє українців - вінгер Іван Петряк, півзахисник Євген Макаренко і захисник Артем Шабанов.


"Наявність в команді українців теж зіграло роль в моєму рішенні, - зізнався Лєднєв. - Я радий, що можу грати тут з трьома співвітчизниками. Це велика підмога не тільки в ігровому, але і в побутовому плані".


Нагадаємо, що 23-річний півзахисник, контракт якого належить київському Динамо, виступатиме в Угорщині до кінця нинішнього року. У дебютній грі за новий клуб Богдан зіграв 86-й хвилин у матчі чемпіонату проти Академії Пушкаша (0: 1).