4 лютого 2022 14:23

Алан Сміт: "футболісти "Манчестер Юнайтед" не виглядають як гравці, які б'ються один за одного і за клуб"

Екс-нападник "Манчестер Юнайтед" Алан Сміт поділився думкою про поточний стан справ у своїй колишній команді, яка в даний час займає 4-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, набравши 38 очок в 22 матчах.

"Думаю, в "Ман Юнайтед" щось не так. У цієї команди є талант, і цей склад повинен грати набагато краще. Але чи є у футболістів правильний менталітет? Це якраз те, що розчаровує вболівальників. Вони в першу чергу чекають від гравців старанної роботи-хочуть, щоб футболісти викладалися на максимум заради свого клубу. Це найбільш розчаровує в "Манчестер Юнайтед" на даний момент. Вони не виглядають як команда. Вони не виглядають як футболісти, які б'ються один за одного і за клуб. Це може бути неправдою,але це те, що люди бачать з боку.

Що стосується Роналду, то всі розуміли, що він вже не стане колишнім Кріштіану, але його послужний список в якості бомбардира досі говорить сам за себе. Футболіст, який забиває не менше 20 голів за сезон, є цінним активом для будь—якого клубу", - сказав Сміт в інтерв'ю Offers.Bet.