4 лютого 2022 14:16

Миколенко І Ярмоленко отримали несподівану схожість: Лампард повторив тези Мойєса 20-річної давності

Фото - Depositphotos.com


Новий менеджер Евертона Френк Лемпард дав першу прес-конференцію в якості головного тренера "синіх".

43-річний фахівець поділився очікуваннями від свого дебюту на чолі нової команди, за яку грає захисник збірної України Віталій Миколенко. Лемпард дебютує на чолі Евертона 5 лютого в матчі 1/16 фіналу Кубка Англії проти Брентфорда.

"Я спілкувався з власником, правлінням клубу в цілому з першого моменту, коли ми почали переговори голова Евертона Білл Кенрайт справив фантастичне враження в нашиъразговорах, і я розумію, чому люди так ставляться до цього клубу, тому що це клуб, який є "народним", — наводить слова Лемпарда Liverpool Echo.


Реноме народного клубу за Евертоном закріпилося після приходу в клуб Девіда Мойеса в березні 2002 року. Мойес на своїй першій прес-конференції сказав: "Це народний клуб в Ліверпулі. Люди на вулиці підтримують Евертон, і я сподіваюся дати їм те, чим вони зможуть пишатися в найближчі кілька років".


Нинішній наставник Вест Хема Андрія Ярмоленка 11 років пропрацював на "Гудісон Парк", ставши наступником сера Алекса Фергюсона в Манчестер Юнайтед після його виходу на пенсію в 2013 році.