2 лютого 2022 22:53

Мирон МАРКЕВИЧ: "Сподіваюся, Супряга і Сікан проявлять себе в Європі"

Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що потрібно Супрязі і Сікану для успішної кар'єри в Європі.


"Я давно стежу за цими футболістами. Пригадується, якось навіть нещодавно прогнозував, що Сікан в недалекому майбутньому матиме постійну прописку в збірній України. До речі, я від цих слів не відмовляюся і зараз. Їхній перехід в зарубіжні клуби викликаний, перш за все, нестачею ігрової практики в "Динамо" і "Шахтарі". Особливо потребував переїзду Супряга, якому перестав довіряти керманич киян Мірча Луческу, хоча неодноразово надавав йому шанс проявити себе.


Ось чому Владислав і Данило повинні довести, що "Сампдорія" і "Ганза" не випадково зупинили свій вибір саме на них.


Повторюю, потенціал у хлопців - величезний, ось тільки часу на розгойдування у них вже немає. Вони легіонери і необхідно бути на виду, тим більше, що "Сампдорія" і "Ганза" знаходяться в нижній частині турнірної таблиці і, звичайно, на новачків сподіваються.


Також необхідно пам'ятати, що італійська Серія А і німецька Бундесліга-2, це дуже серйозний рівень. Якщо з цим викликом Владислав і Данило впораються, то, переконаний, що їхні виклики в розташування національної збірної України не будуть рідкісним явищем".