2 лютого 2022 12:11

Саррі висунув ультиматум Іглі Таре - в кінці сезону залишиться тільки один

Римський Лаціо був пасивний на трансферному ринку під час зимової кампанії переходів, в плані придбань обмежившись лише орендою кабовердійського форварда лісабонського Спортінга Джоване.


Подібна політика клубу не могла влаштувати головного тренера "орлів" Мауріціо Саррі, перед яким керівництво ставить завдання пробитися в єврокубки на наступний сезон, проте команда завершила січень 2022 року на восьмій сходинці турнірної таблиці.


Харизматичний італійський фахівець тут же знайшов винного. Ним став спортивний директор клубу Іглі Таре, відомий у минулому албанський нападник, який, на думку наставника, має намір вступив з ним у розбіжності при спробах пошуку необхідних футболістів.


Як підсумок, згідно з інформацією італійської преси, оскаженілий Саррі поставив Тарі ультиматум, сказавши, що за підсумками сезону лише один з них залишиться в клубі.


Відзначається, що ключовою вимогою Мауріціо, з моменту його приходу в римський колектив, була наявність право вирішального голосу при формуванні кадрової політики основної команди.


Інформація про конфлікт всередині "бьянкочелести" дійшла до фанатів, які тепер мають намір провести акцію протесту біля клубної бази, під час якої висловлять свою думку з приводу ситуації, що склалася.