2 лютого 2022 08:37

"Інтер" і "Реал" постараються влітку підписати Анхеліньо. Взимку "Лейпциг" запросив за нього 50 млн євро

Під час зимового трансферного вікна міланський "Інтер" намагався підписати лівого захисника "Лейпцига" Анхеліньо. Однак угода не відбулася, так як німецький клуб хотів отримати за 25-річного іспанця 50 млн євро, повідомляє AS.


У підсумку нерадзуррі зупинили свій вибір на Робіні Госенсе з "Аталанти", за якого заплатили в два рази менше — 25 млн. Ароте "Інтер" продовжить стежити за Анхеліньо і постарається підписати його влітку, так як Іван Перішич, швидше за все, покине клуб після закінчення нинішнього сезону. Крім того, влітку Анхеліньо можна буде купити дешевше — приблизно за 30 млн євро.


Конкуренцію "Інтеру" в боротьбі за Анхеліньо складе мадридський "Реал", який також цікавиться лівим захисником. Також вершкові стежать за Серхіо Регілоном з "Тоттенхема" і Хосе Гайєю з "Валенсії". Хтось із них може стати заміною бразильцеві Марсело, який покине "Реал" після закінчення контракту влітку.


Анхеліньо в сезоні-2021/22 провів за "Лейпциг" 25 матчів у всіх турнірах і віддав 7 результативних передач. Його контракт з "биками" розрахований до літа 2025 року.