31 січня 2022 11:10
1

Джерело: Нападник збірної України продовжить кар'єру в Німеччині

Стали відомі подробиці переходу нападника Шахтаря і збірної України Данила Сікана в Ганзу.

Ведучий програми "ТаТоТаке" Михайло Співаковський підтвердив, що віце-чемпіон України відмовився віддавати Сікана в оренду з правом викупу Базелю. У Сікана також були й інші пропозиції з Європи.

"На Сікана претендував ряд європейських клубів, Шахтар не хотів відпускати його в Базель з правом викупу. Був інтерес з боку Мехелена та Австрії. Ганза пообіцяла стабільну ігрову практику.

Є ще один тонкий нюанс. Справа в тому, що у Сікана є німецьке коріння, і йому можна теоретично дати громадянство, щоб не вважатися легіонером", — додав журналіст.

Дуже шкодаДанила Сікана, по перше 2 бундесліга. По друге Ганза займає 14 місце з 18 можливих, тобто бородьба за виживання. По третє Ганза грає схему з одним нападником голандцем Джоном Вергуком, та крім цього в складі ще є 4 нападники, а Сікан буде 5, конкуренція дуже велика.
Мені це нагадало оренду Олексія Беліка в Бохум, а бо перехід в Динамо К, майже схожі ситуації, результат відомий 4 матчі та нуль забитих голів. Або Андрія Борячука в Різеспор, також 5 матчів, та нуль голів.
Кращий варіант для Данила Сікана, і збірної України, був би Базель звісно з правом викупу.