27 січня 2022 21:51
1

Повна протилежність Реброву: Зубков доклав руку до програшного старту Черчесова в "Ференцвароші"

Дебютним офіційним матчем нового головного тренера Ференцвароша Станіслава Черчесова стала виїзна перенесена гра четвертого туру чемпіонату Угорщини проти Пушкаш Академі.

У стартовому складі обох команд вийшли українці: за господарів з перших хвилин зіграв півзахисник Артем Фаворов, а у складі "фраді" з'явився вінгер Олександр Зубков.

Результат поєдинку вирішив єдиний гол Пушкаш Академі, забитий португальським захисником Жоау Нуньєшем в компенсований до першого тайму час.

Відзначимо, що Зубков був замінений на 71-й хвилині на словака Роберта Мака, а Фаворов поступився місцем на полі угорцю Олену Скрібеку на 84-й хвилині.

Таким чином Черчесов стартував у столичному клубі з поразки. Нагадаємо, що контракт 58-річного фахівця з Ференцварошем розрахований до 30 червня 2024 року.

На посаді він змінив австрійця Петера Штегера, який був звільнений через півроку після призначення. До нього "зеленими орлами" три роки керував Сергій Ребров, який дебютував куди краще.

25 серпня 2018 року Ференцварош українського тренера в шостому турі чемпіонату Угорщини мінімально обіграв Мезекевешд Жорі (1:0).

Відзначимо, що незважаючи на поразку "фраді" продовжують лідирувати в турнірній таблиці, набравши 35 очок після 17 турів. Найближчий матч» зелені Орли " проведуть 30 січня на виїзді проти Уйпешта.

ну так, был тренер, пришел пес