17 січня 2022 11:47

Денис ПОПОВ: "Тост від Григорія Суркіса на моєму весіллі запам'ятався найбільше. Він сам його склав і потрапив прямо в точку"

Захисник "Динамо" Денис Попов розповів про те, що подарували йому на весілля брати Суркіси та інші.


- Я радий, що вони знайшли час і прийшли. Це дорогого коштує. Я зі свого боку проявив повагу, вони проявили повагу. Це дуже приємно. Що вони подарували? Григорій Михайлович сказав дуже гарний тост. Сам склав. Я так від нього кайфанул... Такі слова, що все прямо в точку. Людина готувалася, для нього це було важливо. Це найбільший подарунок, який запам'ятався. Найоригінальніший подарунок? Моя сестра подарувала великий грамофон. Сучасний. А так в основному дарували квіти квіти і гроші.


Дружина подарувала футболку Серхіо Рамоса з автографом. Я навіть трохи розплакався. Це був один з найяскравіших і зворушливих моментів. Рамос для мене - номер один. Не знаю, як вона дістала цю футболку. Потім розповіла. Пробивала по соцмережах, намагалася сама дістати, але їй допоміг Шаблій і Шапаренко. Не знаю, як вони посприяли. У скільки обійшлося моє весілля? Якщо чесно, я не знаю суму. Але було недешево. Некоректно і безглуздо це говорити. Це більше робилося для дружини.