16 січня 2022 10:17

"Шевченку не варто йти в збірну Польщі. Програєш стики - і все". У Росії вирішили дати пораду українському наставнику

Колишній півзахисник "Спартака" Олександр Мостовий не рекомендує українському фахівцеві Андрію Шевченку, який був звільнений з "Дженоа", переходити на роботу в збірну Польщі.


"Здивуюся, якщо Шевченко очолить збірну Польщі. Так, він один з кандидатів, але там два або три тренери вже відмовилися. І все це гласно, а негласно, напевно, ще більше. Коли розмова йде про тренера збірної, то кандидати додаються щодня. Інша справа, що призначення може відбутися всього на одну гру (сміється). Програєш стики - і все.


Не варто туди йти. Він зовсім недавно був тренером збірної України, звідки його, до речі, прибрали з незрозумілих причин. Моя думка: на даний момент в Польщу йти не потрібно. Я б не радив. Якщо поляки пройдуть на чемпіонат світу - це вже інша справа.


Я трошки за Андрія, тому що ми плюс-мінус грали в один час. Він молодший, але все одно. Прикро, що видатного нападника прибирають спочатку зі збірної, а потім з "Дженоа", — розповів Мостовий в бесіді з кореспондентом "Чемпіонату" Салаватом Муртазіним.