9 січня 2022 08:28

Анчелотті оцінив шанси "Реала" у півфіналі Суперкубка Іспанії проти "Барселони"

Головний тренер "Реала" Карло Анчелотті прокоментував перемогу над "Валенсією" (4:1) у матчі 20-го туру Ла Ліги, а також оцінив шанси у півфіналі Суперкубка Іспанії проти "Барселони".

"Я нічого не можу сказати щодо твіту "Валенсії", я не переглядав епізод. Здалеку здалося, що все однозначно, але я не знаю напевно, що там було. Моя справа - оцінити матч. Ми зіграли добре, заслужили перемогу.

Так, ми відкрили рахунок з пенальті, і це полегшило наше завдання, але наша гра була хороша у всіх сенсах. Спочатку були проблеми в обороні, але потім моменти почали створювати ми.

"Барселона"? Вона завжди буде суперником "Реала", ось чому матч між командами зветься "класико". Ми можемо бути фаворитами в теорії, але існує і практична сторона питання - все вирішиться на полі. Гра починається за рахунку 0:0, і шанси є у обох команд.

Суперкубок - важливий турнір, це перша можливість виграти трофей, і кожна команда до цього прагне. Ми не виняток. Фаворити ми чи ні, значення не має", - цитує Анчелотті Marca.

Матч "Барселона" - "Реал" відбудеться 12 січня.