6 січня 2022 23:14

Темур ПАРЦВАНІЯ: "Якщо в Казахстані буде громадянська війна або типу такого - буде небезпечно їхати туди"

Захисник "Жетису" Темур Парцванія в коментарі Tribuna.com розповів про політичну обстановку в Казахстані.


"Все так різко почалося, для мене це було несподівано. Не знаю, як там все було зсередини, тому що я вже два місяці не в Казахстані. Я дізнавався, кажуть, що в деяких містах дуже важка ситуація. Люди вийшли, в більшості молод і- похвала їм за це. Вони хочуть щось поміняти.


Якщо це буде краще для країни, то я тільки за. Мені без різниці, хто буде при владі. Головне, щоб було нормально для країни і народу. А за прізвищами - неважливо, хто буде при владі. Важливо, щоб країна добре стояла в економічному плані.


Контракт з "Жетису" у мене закінчився (він у всіх був до кінця листопада). Зараз починаються збори, я поки роздумую, куди і що. Днями визначуся, поки на 100% не можу нічого сказати. Майже всі казахстанські клуби фінансуються містом, але зараз така ситуація, що взагалі не ясно, що буде з футболом. Головне, щоб у фінансовому плані все було нормально. Але поки не ясно, як це все позначиться на футбольних клубах, поки ніхто цього не знає. Може, це буде Україна, може - Казахстан.


Мені б хотілося, щоб в Казахстані було спокійно, якщо буду там грати. Але якщо там буде громадянська війна або типу такого – буде небезпечно їхати туди і грати", – сказав Парцванія.


Фото - ФК «Жетису»