5 січня 2022 13:31
1

У Польщі прокоментували чутки про можливе призначення Шевченка головним тренером збірної. Відповідь вийшла неоднозначною

Польський футбольний союз (PZPN) не збирається реагувати на повідомлення подібні до тих, що головний тренер італійського футбольного клубу "Дженоа" Андрій Шевченко може зайняти вакантну посаду наставника збірної Польщі. Про це ТАСС повідомили в прес-службі PZPN.


Раніше портал Przeglad Sportowy повідомив про те, що президент PZPN Цезарій Кулеша розглядає кандидатуру 45-річного українського фахівця, який очолив "Дженоа", в якості нового головного тренера національної команди.


"Звертаємо вашу увагу, що PZPN не робитиме жодних заяв про чутки в ЗМІ про нового головного тренера збірної Польщі", - заявили ТАСС у прес-службі PZPN у відповідь на запит про те, чи відповідає дійсності інформація про можливе призначення Шевченка на посаду головного тренера збірної Польщі.


"Коли буде оголошено про призначення нового головного тренера? Це внутрішнє рішення організації. Коментарів з цього приводу не буде до тих пір, поки ім'я тренера не буде офіційно оголошено", - зазначили в організації.

Гониво чистой воды …