3 січня 2022 19:19

"Уотфорд" - Сенегалу на звинувачення в дискримінації: "Сарр отримав травму коліна. Ми відправили МРТ-знімки в федерацію"

"Уотфорд" відповів на звинувачення сенегальської Федерації футболу в дискримінації у зв'язку з тим, що клуб не відпустив на Кубок Африки атакуючого півзахисника Ісмаїла Сарра.


23-річний вінгер раніше був включений до складу збірної Сенегалу на турнір, який розпочнеться 9 січня. Однак Сарр не грає за "Уотфорд" з 20 листопада внаслідок травми коліна. Сенегальська сторона висловила готовність ініціювати розгляд за участю ФІФА.


"Ісмаїла Сарр отримав травму зв'язок коліна 20 листопада в матчі проти "Манчестер Юнайтед" і з тих пір ще не відновився для гри за клуб.


На початку грудня "Уотфорд" написав листа до сенегальської Федерації футболу, виклавши діагноз. Відразу ж після цього ми надали МРТ-знімки з докладним описом ступеня тяжкості травми.


Після додаткових консультацій з лікарями ми поінформували Федерацію щодо процесу реабілітації Сарра та можливих строків одужання.


За останні 10 днів клуб повідомив сенегальській Федерації футболу про поточний стан гравця і підтвердив його графік відновлення. Ми також запросили незалежного хірурга Федерації для підтвердження діагнозу і періоду реабілітації", - йдеться в заяві "Уотфорда".


Ісмаїла забив 5 голів у 12 матчах АПЛ цього сезону.