28 грудня 2022 22:43
1

Платити за рахунками не поспішають. В "Олімпії" заявили, що почекають перед тим, як вести переговори з "Динамо" щодо боргів

Скарбник парагвайського клубу "Олімпія" Родріго Ногуес стверджує, що переговори з "Динамо" щодо виплати боргу за трансфер півзахисника Дерліса Гонсалеса "стоять на місці".


Як пише abc.com.py, Ногуес заявив наступне:


- Така ситуація склалася через те, що у нас немає ресурсів, щоб мати сприятливу ситуацію під час переговорів. Наша ідея зараз полягає в тому, щоб зібрати ресурси, а після сісти за стіл переговорів з "Динамо" і зробити їм реальну і конкретну пропозицію, яка допоможе вирішити ситуацію.


Але зараз ми не йдемо до цієї мети через відсутність фінансів. На даний момент ми приділяємо першочергову увагу повсякденним турботам – тренувальному табору, своєчасній виплаті зарплати і гарному початку року. Ми збираємося почекати кілька місяців, перш ніж сісти за стіл переговорів з "Динамо", - сказав Ногуэс.


Нагадаємо, що "Олімпія" винна "Динамо" за Гонсалеса більше 5 млн доларів. Клуб програв справу в суді і зараз знаходиться під санкціями від ФІФА, які забороняють парагвайцям здійснювати нові трансфери.

Все хитрують. Навіщо ж брали футболіста, якщо немає грошей за нього заплатити?!!!! Це все одно, що взяти в розстрочку Роллс-Ройс, п'ять років на ньому їздить,а потім відмовитись за нього платити.... Але що з них візьмеш?!!!! Це ж парагвайці! У Південній Америці їх вважають ,як в Європі циган!. Вибачаюсь...Ромів.)))))