24 грудня 2021 20:02
2

Звинуватили у расизмі. КДК УАФ оштрафував "Динамо" на 350 тисяч гривень

На своєму засіданні Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив низку рішень.

КДК УАФ, розглянувши справу стосовно проявів расизму вболівальниками ФК «Динамо» (Київ) під час матчу 14-го туру чемпіонату УПЛ 6 листопада 2021 року ФК «Динамо» (Київ) - ФК «Ворскла» (Полтава), зобов’язав ФК «Динамо» (Київ) сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 250 000 гривень та зобов'язав ФК «Динамо» (Київ) провести один матч без вболівальників умовно із випробувальним строком до кінця сезону УПЛ-2021/2022.

За демонстрацію вболівальниками ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Шахтар» (Донецьк) під час матчу 10-го туру чемпіонату УПЛ 3 жовтня 2021 року ФК «Динамо» (Київ) - ФК «Шахтар» (Донецьк) банерів, що принижують честь та гідність суперників, КДК УАФ застосував до обох клубів санкцію у вигляді обов’язкового грошового внеску в розмірі 50 000 гривень.

КДК УАФ зобов’язав ФК «Динамо» (Київ) сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 50 000 гривень за безпідставні та некоректні висловлювання помічника головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Еміліана Караса на адресу головного арбітра матчу ФК «Маріуполь» (Маріуполь) - ФК «Динамо» (Київ).

Так арбітр у рапорті про це нічого не написав, боковий теж нічого не чув. Гравці на полі також говорили, що нічого такого не чули. За що покарання??? Клоунська федерація продовжує себе ганьбити і доказує, що рижий вбивця ними керує!
хватит брать негров и перестать навязывать толерастию =чем это заканчивается для некогда белых стран с высокой культурой хорошо известно