23 грудня 2021 20:56

"Грайте в чортів футбол! Половина з вас працювала б у "Маке", якби не він". Екс-власник "Крістал Пелас" про скарги на календар АПЛ

Саймон Джордан, колишній власник "Крістал Пелас", висловився з приводу скарг гравців і тренерів АПЛ на календар.


"Клопп, як і його помічник, чиї вислови ми чули напередодні, здаються неймовірно наполегливими в питаннях, що стосуються того, як необхідно організовувати футбол в цій країні.


Всі грають на рівних. Всі розуміють, що відбувається, розуміють, що в певний період року вони грають для глядачів. Все це заради глядачів. Для мовників, для вболівальників, які хочуть, щоб ігри проводилися саме так.


Я думаю, що піде серйозна відсіч, тому що фанатам, як мені здається, хоч я і можу помилятися, подобається ця традиція.


Ви забули, як опинилися на своїх місцях? Все завдяки попиту, не користуйся футбол попитом - ви і ваші колеги не отримували б десятки мільйонів фунтів на рік.


Ми зараз підходимо до того, щоб керувати грою через демократичні процедури. Я не хочу, щоб мене сприйняли як автократа, але вистачить вже! Грайте в чортів футбол, прийміть те, що ви футболісти. Вам дозволяють занадто багато. Взагалі, більшість знайомих футболістів насправді хочуть брати участь у цих матчах.


Як щодо того, щоб вщипнути себе і усвідомити, наскільки вам пощастило в житті? Тому що якби не футбол, половина з вас працювала б в "Макдоналдс", – сказав Джордан.