20 грудня 2021 10:29

Денис ОЛIЙНИК: "Аналізуючи ситуації з поверненнями Мілевського і Селезньова, я прийняв рішення продовжити контракт з СIК"

Півзахисник Денис Олійник, який нещодавно продовжив контракт з клубом сік з чемпіонату Фінляндії, розповів про бажання завершити кар'єру в Україні.

- У мене досі є бажання завершити кар'єру в Україні. Для мене важливо розуміти де. Не хочеться просто приїхати, тому що є приклади відомих футболістів, які на заході кар'єри приїжджали, але не так добре себе проявили, як вони цього хотіли.

Для мене важливо розуміти, куди повертатися, чи хочуть мене там бачити, чи є у клубу завдання. Я продовжив контракт, перебуваю в хороших фізичних кондиціях. Це підтверджує статистика. Ми граємо з GPS, все фіксується. Я в кожній грі набігаю кілометраж більше всіх. Відчуваю себе фізично добре. Дасть бог, буду грати. Можливо закінчу кар'єру в Україні.

- Гравці, про яких ти говорив, це Мілевський і Селезньов?

– Да. Я думаю, що вони трохи по-іншому хотіли свою кар'єру закінчити в Україні. Зважуючи і аналізуючи ці ситуації, я прийняв рішення продовжити контракт, тому що у Фінляндії футбол розвивається, хороший чемпіонат.

Думаю, що він не поступається чемпіонату України, якщо не брати до уваги "Динамо" і "Шахтар". Хороша країна для життя. Ці всі моменти вплинули на моє рішення, - сказав Олійник.


Фото: ТК "Футбол"