19 грудня 2021 11:44

"Розмовляю з ним кожен день". Педрінью заманює вінгера збірної Бразилії і кращого бомбардира Кубка Америки-2019 в "Шахтар"

Півзахисник Шахтаря Педрінью розповів, про що спілкується з хавбеком Бенфіки Евертоном Соаресом.


Гравець "гірників" зазначив, що перехід в донецький клуб йому дуже допоміг.


"Я розмовляю з Евертоном кожен день і кажу йому, що перехід в Шахтар мені дуже допоміг, повернув мені впевненість.


Нехай думає, не хочу впливати на його рішення. Я хочу, щоб він грав і був щасливий. Нехай він сяде зі своєю сім'єю і прийме рішення", – сказав Педрінью в інтерв'ю Gazeta Esportiva.


Евертон Соарес перейшов в Бенфіку з Греміо в серпні 2020 року. У поточному чемпіонаті Португалії 25-річний бразилець у складі лісабонської команди провів 12 матчів, забив два м'ячі і зробив три результативні передачі.


У складі збірної Бразилії Соарес став переможцем Кубка Америки-2019, з трьома м'ячами ставши найкращим бомбардиром турніру. Всього за національну команду він провів 25 матчів, забив три голи і віддав чотири результативні передачі.


Відзначимо, що Шахтар цікавився Евертоном, коли він виступав за Греміо, але бразилець зробив вибір на користь Бенфіки.


Нагадаємо, Педрінью став гравцем Шахтаря влітку 2021 року. Оранжево-чорні заплатили Бенфіці за футболіста 18 мільйонів євро, що зробило бразильця одним з найдорожчих придбань в історії клубу.


У поточному сезоні УПЛ 23-річний Педрінью у складі Шахтаря провів 11 матчів, забив три м'ячі і зробив дві результативні передачі.