16 грудня 2021 09:34

Спортдиректор "Ворскли": "У це міжсезоння не готові говорити про трансфер Різника, якщо не буде захмарних пропозицій"

Спортивний директор Ворскли Олександр Фундерат в ексклюзивному коментарі для Футбол NEWS поділився трансферними планами полтавського клубу на зимове вікно.


- Після останнього туру команда пішла у відпустку, збираємося, орієнтовно, 15 січня. Сподіваємося на повернення в загальну групу Тілля-молодшого і повернення Бацули з чемпіонату Білорусі. Попередній контракт з ним був підписаний ще півроку тому, тому він приєднується до команди. Ми щільно працюємо на трансферному ринку. Думаю, у нас буде посилення, і ми хочемо, щоб це були гравці стартового складу. Про це не раз говорив головний тренер після матчів, було помітно, що 14-16 футболістів у нас пройшли першу частину сезону. Для досягнення результату нам потрібно 18-20 чоловік. Ми ставимо максимальні завдання.


Попит на Різника є, але ми, в принципі, розраховуємо на те, що він буде в команді. У це міжсезоння ми не готові говорити про якісь трансферні моменти, якщо, звичайно, не буде захмарних пропозицій. Ми хочемо, щоб він допоміг Ворсклі домогтися результату і виконати завдання, поставлене перед командою - зайняти максимально високу позицію в турнірній таблиці, — сказав Фундерат.