13 грудня 2021 21:38
3

"Почалося цькування Селезньова. Журналіст сам провокує конфлікт". Кополовець відреагував на скандал навколо форварда "Миная"

Колишній спортивний директор Миная Михайло Кополовець прийняв сторону Євгена Селезньова.


Нагадаємо, що журналіст Андрій Сеньків в ефірі програми "ТаТоТаке" сказав, що Селезньов погано впливає на атмосферу в Минаї, а головний тренер Ігор Леонов нічого не контролює в роздягальні. Після цього Селезньов почав дзвонити Сеньківу по телефону і погрожувати розправою.


Михайло Кополовець ексклюзивно для Fanday.net поділився своєю думкою про даний інцидент.


- Михайле, що скажете про ситуацію, що склалася?


- Мені здається, що журналіст не може себе так вести. Людина записав всю розмову і опублікував в мережі. Таким чином, він підставляє всіх журналістів. Навіть я зараз, коли буду розмовляти з журналістами, буду боятися, щоб мене ніхто не записав і не виклав. До такого рівня не можна опускатися. З боку журналіста це низько.


- А те, що Селезньов погрожував Сеньківу?


- Скандал почався через те, що про Женю написали неправду, ніби він вносить дисбаланс в роздягальні Миная. Тут журналіст сам провокує конфлікт. На мій погляд, на Селезньова почалося просто цькування. Кожні два дні про нього виходить новина.


Це все просто емоції, коли він почав кричати на молодого Кобака. Таке в кожній команді буває. Загляньте з камерою в роздягальню, ви побачите різні моменти. Буває, що пацани між собою сваряться і розмовляють матами.


- Спілкувалися з Селезньовим після їх конфлікту з журналістом?


- Так, ми спілкувалися. Я його в цьому плані підтримую. Він сказав: "Так, Міша, я погарячкував, був на емоціях. Але навіщо на мене говорити неправду?".


Я спілкуюся з молодими футболістами Миная і бачу, що Жеку люблять і поважають. Він робить для команди все, що може. Це неправда, що він погано на них впливає і не слухає тренера. Видно, що він виходить зарядженим і надто емоційним. Десь це його і підводить.


Я не підтримую Женю в його погрозах, але чому ніхто не говорить про те, як з ним спілкувався журналіст, кажучи "я не чоловік" тощо. У них повинен був відбутися нормальний діалог. Має бути повага між футболістом і журналістом, а в цьому випадку його взагалі не було.

"Навіть я зараз, коли буду розмовляти з журналістами, буду боятися, щоб мене ніхто не записав і не виклав" - епічний д...б! Дає інтерв'ю журналісту і каже, що боїться, щоб його не записали!!!
Детский сад ,...ты первый начал, нет ты... Сколько футболистов в УПЛ ~ 3-4 сотни, а в скандал попадает один Селя, да и журналисты ещё те святоши.
Провоцируют конфликт вот такие Источники ради кликов и хайпа