12 грудня 2021 09:47

Жуніор Мораес прокоментував своє повернення після травми

34-річний форвард донецького "Шахтаря" Жуніор Мораес прокоментував своє повернення на поле після важкої травми, отриманої минулої весни. У поєдинку 18-го туру УПЛ з "Олександрією" (2:1) Мораес забив переможний гол "Шахтаря" на 77-й хвилині.

"Сьогодні день, який увійде в мою історію як один із найважливіших.


Моя травма мала 1-річний протокол повернення, я не погодився з цим і поставив собі за мету повернутися якомога краще і якомога швидше.

З першого дня після операції я думав, яким буде моє повернення, це завжди давало мені сили і в найважчі моменти я тренувався по 4 рази на день: о 6 ранку та 11 та 16 годині, і я все ще проходив лікування о 20:00, навіть у ті дні, коли я втратив дух і бажання тренуватися чи проходити курс лікування, я не здавався, тому що моя мета була дуже зрозуміла.

Повернутися всього за 7 місяців і за перші 2 хвилини гри, повернутися в мережу було чарівно, це було особливе і неймовірне, але це було не з нізвідки, оскільки, коли мені потрібно було зупинитися, я вже бачив цей момент.

Зараз я можу лише подякувати Богу, всім своїм товаришам по команді та всьому клубу, які вірили в мене і що я міг їм допомогти, якби не ви, мене б сьогодні не було. Тепер це офіційно, я повернувся!" - написав Мораес.