11 грудня 2021 14:52

Екс-президент "Сампдорії", заарештований за фінансові махінації, пише книгу у в'язниці і хоче зателефонувати Квальяреллі

Колишній президент "Сампдорії" Массімо Ферреро розповів про те, чим займається у в'язниці, і зізнався, що хоче зателефонувати своїм синам, а також нападнику команди Фабіо Квальярелле.


Ферреро був заарештований у понеділок, 6 грудня, за звинуваченням у фінансових махінаціях і в той же день пішов з поста президента генуезького клубу.


"Я пишу книгу. Турбуюся, тому що у мене більше 600 співробітників, які ризикують залишитися без роботи.


Я хотів би зателефонувати своїм синам. Мені все ще не вдалося цього зробити з тих пір, як закрутилася вся ця ситуація. Коли я дзвонив в останній раз, їх не було. Крім того, я хотів би зателефонувати Фабіо Квальяреллі.


Досі не можу пояснити, чому все це сталося.


У майбутньому я хотів би створити проект для в'язниць. Я повинен похвалити тих, хто керує цим місцем. Вони справжні джентльмени. Вони добре ставляться до мене і відмінно справляються зі своєю роботою, незважаючи на низьку зарплату.


Багато відомих людей, яких я знаю, навіть не подзвонили моїй дружині, щоб висловити свою підтримку", — сказав Ферреро в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.