8 грудня 2021 16:07

Олексій АНДРОНОВ: "Абсолютно ганебний фініш для "донецького" клубу"

Відомий коментатор Олексій Андронов у своєму Телеграм-каналі висловився про нічию в матчі "Шахтаря" з "Шерифом".


"Шахтар - Шериф 1:1. Абсолютно ганебний фініш для "донецького" клубу. Як там Де Дзерби, Зарема Равилiвна?

Два тижні тому ми з друзями були в Тирасполі. На грі з Реалом. Це абсолютно вражаюча історія. Придністров'я - у багатьох сенсах заповідник СРСР. Але не у футбольному.

Академія, стадіон, сама обстановка. Квиток на матч я шукав добу! І не знайшов би, якби не один екс-форвард ЦСКА ;)

З трибуни все не так, як по ТБ. Шериф може чогось не вміти, не могти на тлі Крооса і Модріча. Але вони біжать, несуться! Справжні электровiники. Вони замкнули на 5 хвилин Реал в штрафному майданчику, могли і повинні були забити...

Вночі ми зустрілися з кількома гравцями в кращому закладі Тирасполя. Я їм побажав удачі. І - на Зеніт або Спартак (якщо він пройде). Вони широко і безтурботно посміхалися.

Знаєте, чому? Вони щасливі люди! Займаються улюбленою грою, у хорошого тренера, є прекрасний результат.

Це історія Шерифа, а не Шахтаря. Де Дзербі випустив наприкінці третього воротаря, про якого вже всі забули. Той і отримав...

Це історія прекрасного тренера Юрія Вернидуба. Того не віднесло в космос після перших двох перемог у групі. Він продовжує реально дивитися на речі.

По першому тайму не те, що задоволення не було - була катастрофа. У другому я радий, що вони мене в перерві почули і зробили все, що я просив. У першому таймі не було задоволенн - була порнографія.

Це просто те, за чим цікаво і приємно спостерігати. Люди роблять свою справу. Добре і якісно. В цьому і сенс футболу.

Звичайно, Шериф не виграє єврокубок. І ще 350 клубів цього не зроблять. Але дарувати людям радість, приносити собі відчуття реалізованості... Це ж і є спорт!

Так що вітаю всіх причетних!".