23 листопада 2021 15:47

Олег МАТВЄЄВ: "Не думаю, що Луческу проти "Баварії" висуне вперед Гармаша"

23 листопада в Києві відбудеться поєдинок передостаннього туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Баварією".


Екс-гравець киян Олег Матвєєв в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від сьогоднішнього протистояння в столиці України.


"Незважаючи на те, що в "Баварії" будуть відсутні кілька провідних гравців, це не позначиться на характері суперництва. Упевнений, що "Динамо" діятиме другим номером, сподіваючись на швидкий перехід від насиченого захисту в наступ. Тому не думаю, що їх тренер Мірча Луческу висуне вперед Дениса Гармаша, швидше за все, перевагу віддадуть більш мобільному універсалу, який буде діяти в ролі помилкової "дев'ятки".


Динамівцям необхідно, перш за все, постаратися строго зіграти в обороні. Ціна кожної помилки буде дуже висока, враховуючи найвищу виконавську майстерність гравців лінії атаки "Баварії". До речі, нічия також була б для киян позитивним результатом. Навіть якщо в паралельному поєдинку "Барселона" не зуміє перемогти "Бенфіку". Тоді у динамівців з'явиться шанс завоювати путівку в Лігу Європи в очній битві в Лісабоні".


Нагадаємо, що поєдинок "Динамо" — "Баварія" розпочнеться 23 листопада о 19.45.