23 листопада 2021 14:25

Напередодні матчу з "Динамо" Лотар Маттеус вказав на головну слабинку "Баварії"

На думку одного з найзнаменитіших гравців в історії Німеччини, Лотара Маттеуса, в нинішньому сезоні Баварія виглядає не настільки вражаюче, як у минулому. Про це повідомляє zbirna.com посилаючись на sportbuzzer.de.


Легендарний півзахисник заявив, що головною причиною цього є трансфер Девіда Алаби в мадридський Реал. В результаті в обороні мюнхенського клубу утворився величезний пролом, який призвів до недавніх невдач у матчах з менхенгладбахською Боруссією (0:5) і Аугсбургом (1:2).


"Поки в Баварії відсутній організатор лінії оборони, людина, яка її цементує. У цій ролі тут завжди виступав Девід Алаба. Він був дуже важливий і авторитетний, як на полі, так і в роздягальні. Його дуже не вистачає.


Наступники Алаби, Дайот Упамекано і Лукас Еренандес – хороші захисники, але їм поки не вистачає становища в команді. Один приїхав з травмою, інший ще занадто молодий. Їм потрібен час, щоб повноцінно замінити пішла зірку", – сказав Лотар Маттеус.


Нагадаємо, поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів між Динамо і Баварією відбудеться сьогодні в Києві на НСК Олімпійський. Початок зустрічі о 19.45.