21 листопада 2021 08:10

Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "У плей-офф ЧС Італія виділяється на тлі інших команд"

Виконком УАФ затвердив Олександра Петракова головним тренером національної збірної України на постійній основі.


Екс-гравець національної збірної України, виконуючий обов'язки головного тренера юніорської збірної України Володимир Єзерський в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловив свою думку про це призначення.


"Я радий за Олександра Васильовича. Прийнявши збірну в складне час, він проявиши професіоналізм, стійкість, впорався із завданням, завоювавши разом з підопічними путівку до наступного раунду відбіркового циклу чемпіонату світу. Місце біля керма Петраков займає по праву. З його колосальною самовіддачею у нього не могло не вийти.


У мене була можливість переконатися не тільки в його таланті тренера, а й людських якостях. Коли мені тільки запропонували попрацювати одним з тренерів юнацької збірної, то Петраков вже тривалий час тренував збірні різного віку і дуже допоміг мені порадами. За це я йому вдячний.


Втім, спочивати на лаврах ніколи. Попереду вирішальні матчі в боротьбі за путівку до фінальної частини чемпіонату світу. На мій погляд, з "сіяних " збірних хіба що Італія перевершує інших у класі. Тому будемо сподіватися на прихильність жереба і вірити, що наші футболісти таки проб'ються в Катар".


Фото - УАФ