17 листопада 2021 15:50

ДЕНТIНЬЮ: "Фонсека показав, що "Шахтар" може перемагати, хоча багато хто говорив, що після Луческу у нас не буде перемог"

Форвард Дентіньо, який нещодавно залишив «Шахтар» вільним агентом, розповів про тренерів команди за всі його роки у клубі.


«Мірча Луческу – це той тренер, який хоче, щоб ти все робив так, як він сказав. Якщо ти зробиш не так, як він хоче, то він тебе одразу прибирає. З ним я навчився тому, що тренування мають бути жорсткими. Це велика різниця з Бразилією. Що стосується Фонсеки, то Паулу – супертренер. Дуже розумний, він справді вчив команду грати. З ним ми виграли багато трофеїв. Фонсека показав, що «Шахтар» може перемагати, хоча багато хто говорив, що після Луческу ми не матимемо перемог».


«Луїш Каштру повністю відрізняється від Луческу, він спокійніший, сімейний. Він був дуже чесним зі мною, іноді несправедливим. Мені здається, у мене мало бути більше шансів з ним. Я допомагав команді, у тому числі в тому матчі з «Реалом», коли багато хто захворів на коронавірус. Я вийшов і допоміг».


Де Дзербі? У нього чудове майбутнє. У нього дуже класний стиль гри, він любить контроль м'яча та спрямованість на атаку. Впевнений, він матиме круте майбутнє в «Шахтарі».


«Деякі тренери мене трохи дратували та ображали, але я вдячний їм усім за роботу», - сказав Дентіньо.