14 листопада 2021 09:54
1

Колишній наставник "Мюнхена 1860" і юнацької збірної Росії - фаворит на пост головного тренера "Колоса"

Ковалівський "Колос" у паузі чемпіонату України, викликаної іграми національних збірних, розраховує визначитися з новим головним тренером команди.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, керівництвом клубу на посаду головного тренера розглядається кілька кандидатів, з трьома з яких президент клубу Андрій Засуха вже провів переговори.


Крім Дмитра Михайленка та Романа Григорчука, ще одним претендентом на роль наступника Руслана Костишина та Сергія Кузнєцова є 39-річний фахівець Денис Бушуєв. Уродженець Санкт-Петербурга з німецьким паспортом вже зустрічався з керівництвом "Колоса" і справив на його босів позитивне враження, оскільки в "Колосі" вирішили змінити вектор розвитку клубу з акцентом на європейську модель.


Денис Бушуєв як футболіст починав кар'єру в "Зеніті", а потім у молодому віці переїхав до Німеччини, де виступав за команди "Герта", "Оберхаузен" і "Мюнхен 1860".


Після цього Бушуєв переключився на тренерську роботу: починав в академії мюнхенського клубу, співпрацював з тренером "Лейпцига" Юліаном Нагельсманом, в 2016 році деякий час був в.о. головного тренера "Мюнхен 1860".


У Росії цей фахівець очолював юнацьку збірну і тренував ФК "Ленінградець".


За наявною інформацією, керівництво "Колоса" не має наміру відтягувати питання з призначенням нового головного тренера на зимовий антракт, щоб новий наставник в останніх осінніх матчах чемпіонату встиг познайомитися з потенціалом наявних виконавців і якісно провів зимові збори.


Додамо, що після 14 турів УПЛ "Колос" має в своєму активі 11 очок (13 ігор), займаючи 11 місце в турнірній таблиці чемпіонату.


Фото - ФК "Ленінградець"

Бушуева за поребрик. НахХх он в Украине нужен этот мокшанин.