13 листопада 2021 19:34
1

Олег Блохін: "Було безліч ударів по воротах від України, але з реалізацією були проблеми"

Колишній наставник збірної України Олег Блохін прокоментував нічию "жовто-синіх" в контрольному матчі проти Болгарії (1:1).


- Завершилася товариська гра збірної України проти Болгарії. Такі матчі організовуються для відпрацювання нових схем, дати можливість зіграти гравцям, у яких мало ігрової практики і перевірити сили перед важливими матчами.


У цій зустрічі напрацьовувалася схема 4-3-3. Гра йшла повністю під контролем наших хлопців. Вважаю, що болгари не створили тієї напруги, яка від них вимагалася. Відзначив би повернення до складу національної збірної Малиновського, Коваленка та Дениса Гармаша. Цікаво було побачити Довбика в основному складі. У той же час, було безліч ударів по воротах від України, але з реалізацією були проблеми. Це був хороший спаринг, але все буде залежати від того, як зіграємо з Боснією і Герцеговиною. Наступного вівторка команді буде дуже важливо реалізовувати свої моменти. Побажаємо удачі нашій збірній, - написав Блохін в Instagram.


Фото - president.gov.ua

Колишній наставник збірній України Олег Блохін прокоментував нічию "жовто-синіх" в контрольному матчі проти Болгарії (1: 1). - Завершилася товариська гра збірної України проти Болгарії. Така матчі організовуються для відпрацювання нових схем, дати можливість зіграти гравцям, у яких мало ігрової практики і перевірити сили перед важливими матчами. Джерело: https://www.footboom.com/ukrainian/national/163682...
У меня есть большие сомнения что это пишет лично Блохин. Какой то пресс секретарь УАФ сочиняет тексты