13 листопада 2021 13:50

"Динамо" U-11 із розгромних перемог стартувало на турнірі у Польщі

Команда київського «Динамо», складена з футболістів не старших за 2001 рік народження (U11), розпочала виступ на міжнародному турнірі в Кракові, присвяченому Дню незалежності Польщі.


У турнірі беруть участь 12 команд. Відповідно до формату змагань, вони були поділені на дві групи по 6 команд, у яких мають зіграти кожна з кожною.


Під час матчу у кожної команди у складі 6 польових гравців та голкіпер. Кожен матч триває 18 хвилин без перерви на полі, що дорівнює приблизно чверті від стандартного. Турнір проводиться у критому манежі на штучному полі високої якості.


"Динамо" потрапило до однієї групи з краківською "Віслою", хожувським "Рухом", краківською "Академією 21", жешувською "Сталлю" та командою академії дортмундської "Боруссії".


Група А

«Динамо» Київ

«Вісла» Краків

«Рух» Хожув

«Сталь» Жешув

«Академія 21» Краків

Академія «Боруссії» Дортмунд


Група B

«Краковія» Краків

«Гарбарнія» Краків

PAPN Краків

«Скра» Ченстохова

«Академія Глова» Краків

«Термаліка» Нецеча


У стартовому матчі команда Володимира Анікєєва та Сергія Процюка розгромила хожувський «Рух», який, судячи з усього, не був готовий до приїзду команди однієї з найкращих академій у Європі. Фінальний свисток зафіксував на табло рахунок 8:0.


У другому матчі суперником киян став один із найміцніших учасників турніру, краківська «Вісла». Цей матч був більш напруженим, і все одно «біло-сині» здобули розгромну перемогу – 3:0.


Заявка «Динамо» на цей турнір: Ратмір Заботський, Артем Магаляс, Олександр Вологдін, Артем Петрушка, Гліб Бантиш, Артур Бабенко, Назарій Шевченко, Тимур Ткачов, Матвій Солодаренко, Михайло Голуб, Макар Казановський, Карим Бахрієв, Назар Пилипенко, Олександр Сергієнко.