12 листопада 2021 23:17

Дімітар Бербатов: "Очевидно, що рада директорів "Манчестер Юнайтед" довіряє Сульшеру"

Колишній форвард "Манчестер Юнайтед" Димитар Бербатов поділився думкою про ситуацію з головним тренером команди Уле-Гуннаром Сульшером. Раніше неодноразово повідомлялося про можливе звільнення Сульшера, але поки норвежець продовжує працювати з командою. З чуток, Сульшера може змінити головний тренер "Лестер Сіті" Брендан Роджерс.


"Роджерс виконує хорошу роботу в "Лестері". У нього є досвід роботи з топ-клубами, "Ліверпуль" і "Селтіком". У нього є резюме роботи. Але, якщо чесно, я втомився говорити про чутки. Станеться це чи ні, про скількох тренерів ми вже говорили, які можуть змінити Уле? Подивимося до кінця сезону, як все буде розвиватися. Все може змінитися.


Очевидно, що рада директорів довіряє Сульшеру. Питання в тому, чи підуть вони на поводу у громадськості і фанатів, які вимагають звільнити його? Або вони продовжать йому довіряти? Буде цікаво. Останнім часом Сульшер втрачає підтримку фанатів. Думаю, керівництво, все ж, піде на поводу у фанатів і звільнить його", — наводить слова Бербатова Manchester Evening News з посиланням на Betfair.