12 листопада 2021 23:09

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "До Петракова претензій немає, а ось футболісти просто розім'яли воротарів болгар"

Спаринг збірних України та Болгарії завершився в Одесі внічию (1:1).


Екс-гравець "Карпат" і колишній спортивний директор "Миная" Михайло Кополовець в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що йому не сподобалося в грі української збірної.


"На мій погляд, по вчорашньому поєдинку не може бути ніяких претензій до виконуючого обов'язки головного тренера Олександра Петракова. В силу своїх можливостей футболісти виконували його установку і не його вина, що захисники знову начудили і привезли собі гол, хоча могли і два, а наші гравці лінії атаки або розминали воротарів гостей, або промахувалися з забійних позицій. Швидше за все, такий у них рівень підготовки. І це вже повторюється з матчу в матч, згадайте два недавніх поєдинки з Казахстаном, домашній — з Фінляндією. Хлопці, ну скільки можна знущатися над уболівальниками?


А ще мене після вчорашнього матчу не покидають думки, ну добре, якось проскочимо в наступному поєдинку Боснію і Герцеговину, потім, можливо, пощастить в плей-офф, але, скажіть, що нам робити з такою грою у фінальній частині світового форуму в Катарі?".