12 листопада 2021 21:11

Ігор ЛЕОНОВ: "Ще сам не розібрався, в яких числах у гравців зарплата, але фінансових проблем зараз немає"

У мережі з'явилася інформація про те, що у "Миная" є серйозні фінансові проблеми. Зокрема, зазначалося, що на тлі останніх невдалих результатів президент клубу Валерій Пересоляк охолов до команди і припинив фінансування клубу.


Для прояснення ситуації Footboom зв'язався з головним тренером "Миная" Ігорем Леоновим.


"Сам зараз сиджу і читаю, що Валерій Пересоляк "охолов до команди та втратив емоції до клубу. Він припинив фінансування "Минаю". Ніхто з клубу не розуміє, що буде далі".


Навіть не знаю, звідки взялася у журналістів ця інформація. Може, хто від себе написав. Ніяких проблем зараз немає, все фінансується. Може, невеликі затримки є по зарплаті, але це як-би нормально. Я поки не знаю, сам ще не розібрався, коли гравці зарплату отримують - може в 15-х числах, може в 20-х. Можу сказати, що буквально два дні тому я розмовляв з президентом клубу - ні до чого він не охолов, ніякого негативу. Ми поговорили з ним, він сказав: "Ігор, не хвилюйся, все нормально".


Так, не зовсім на тому місці ми знаходимося, але по по тих іграх, які пройшли під моїм керівництвом... Так, це футбол, не забиваєш ти – забивають тобі. Тим не менш, хороші моменти були і з "Десною", і з "Рухом", і з "Маріуполем". Звичайно, на хлопців, на мене, на керівництво – на всіх тисне результат. Але і часу поки пройшло мало, тільки місяць пропрацювати з командою.


Але плани є, бажання у хлопців теж. Погано, звичайно, що у нас через картки випали чотири людини основного складу (Рустам Ахмедзаде, Данило Книш, Ельдар Кулієв, Міслав Матич - прим.). З одного боку, незамінних, начебто, як і немає, з іншого – ми все-таки не "Динамо" і не "Шахтар", у нас кожна бойова одиниця на вагу золота. Але нічого, готуємося зараз до матчів з "Інгульцем", з "Колосом", само собою, нас чекає битва з "Динамо". Завтра зіграємо спаринг проти "Львова". Слава богу, всі здорові. Будемо якось викручуватися з ситуації, що склалася", - зазначив Ігор Іванович.


Фото - ФК "Минай"