12 листопада 2021 16:36

Адріано ГАЛЬЯНІ: "Всіляко намагався відмовити Шевченка від переходу до "Челсі"

Фото - Depositphotos.com


Колишній віце-президент "Мілана" Адріано Гальяні поділився враженнями від призначення Андрія Шевченка головним тренером "Дженоа".


"Ми витратили багато грошей на покупку Андрія, але воно того варте. Я пам'ятаю, як ми з Ар'єдо Брайдою (колишній генеральний менеджер "Мілана" - прим.) їздили до нього в Київ на матч Ліги чемпіонів проти "Панатінаїкоса". Це було 25 листопада 1998 року, було дуже холодно. Я повернувся в готель і спав у моєму пальто.


Крім Гуннара Нордаля, історичного нападника 1950-х років, Шева - найкращий бомбардир "Мілана", чудовий гравець. Серед багатьох я хочу згадати його гол у півфіналі ЛЧ проти "Інтера" в найславетніший рік.


Я завжди любив його, як Брайда, як і Берлусконі. Я всіляко намагався відмовити його від переходу до "Челсі", але безуспішно. Шева - це історія "Мілана", але тепер він прийшов в найстаріший клуб Італії. Бажаю йому удачі. Він став першокласним тренером, тому що допитливий і точний. За допомогою мудрого Тассотті він також досягне успіху і в Італії", - сказав Гальяні.