12 листопада 2021 13:12

Преса Болгарії: "Чудом не потонули в українській частині Чорного моря"

Болгарська преса перебуває під враженням від гри збірної України у товариському матчі з їхньою національною командою, пише zbirna.com.


Збірна України у вчорашньому контрольному поєдинку з Болгарією в Одесі зіграла внічию 1:1. ЗМІ Болгарії надзвичайно задоволені результатом підопічних Ясена Петрова з урахуванням величезної переваги «синьо-жовтих».


Gol


«Болгарія героїчно досягла хороших 1:1 проти України в Одесі», – вважає авторитетний Gol.


«Українці тотально домінували більшу частину матчу, втратили півдюжини класних гольових моментів, і лише вдала гра Миколи Михайлова та Святослава Вуцова врятувала нас від програшу.


Окрім гола Степаненка, господарі забили ще три м'ячі, але через офсайди вони були правильно скасовані. «Леви» ж скористалися одним із небагатьох своїх шансів на 35-й хвилині, коли після виносу Михайлова, Кирилов виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника», – пише медіаресурс.


Sportal


«Велика команда, блискучі воротарі, три скасовані голи та престижний результат для Болгарії в Україні», – описує зустріч Sportal.


«Два голкіпера, Микола Михайлов та дебютант Світлослав Вуцов, стали справжніми героями Болгарії. Вони відіграли за таймом і врятували команду в цілій купі моментів. Те, що господарі завдали 36 ударів по наших воротах, говорить про повну перевагу суперника.


Українці могли вирвати перемогу у компенсований час, коли передача Ярмоленка знайшла Коваленка за два метри від порожніх воріт, але півзахисник, що вийшов на заміну, примудрився запустити м'яч вище воріт. За кілька секунд лише диво врятувало нашу команду від поразки після щільного удару Яремчука», – наголошує видання.


Гонг


"Болгарська команда дивом не потонула в українській частині Чорного моря", - полегшено зітхає Gong.


«Ніччя – просто чудовий результат для болгар на чудовому стадіоні у чорноморському місті Одеса. У площину наших воріт потрапило 14 ударів. Тільки сейви Михайлова та Вуцова врятували нас від натиску української стихії.


Господарі надто легко знаходили дірки в обороні нашої команди і звідси всю цю купу моментів. Не дивно, що українці зрівняли рахунок, у Степаненка вийшов дуже добрий удар на 79-й хвилині. Тиск господарів не спадав до фінального свистка і могли, звичайно, вирвати перемогу», – наголошує медіапортал.


DSport


«Болгарія досягла престижної нічиєї з Україною», – погоджується з колегами DSport.


«На полі Україна виглядала набагато краще за Болгарію і повністю контролювала хід гри. Господарі склали безліч гольових ситуацій, але натрапили на перешкоду в особі двох наших воротарів – Михайлова та Вуцова. Цей матч вони, безумовно, можуть записати собі в актив.


На жаль, наша команда має дві втрати напередодні зустрічі зі Швейцарією. Вже на 12-й хвилині травму отримав Едісон Йорданов, а в середині другого тайму – Кирило Десподов», – жалкує DSport.