10 листопада 2021 11:45

"Ніколи б не повірив, що Шевченко тренуватиме". Костакурта про рішення українця очолити "Дженоа"

Виступав за Мілан на позиції центрального і флангового захисника Алессандро Костакурта відреагував на повернення Андрія Шевченка в Серію А.


Зараз Броккі тренує Віченцу, Неста до 22 березня стояв на чолі Монци, а Шевченко нещодавно очолив Дженоа. Кар'єрні шляхи легенд Мілана щиро дивують Костакурту, який під час перебування в команді не вірив у тренерську долю цих гравців:


"Відразу зізнаюся - я не міг уявити, що багато моїх одноклубників стануть тренерами. Залишилося тільки Сержиньо почати тренувати, а ось Броккі, Неста, Андрій... Ніколи б не повірив!"


"Я провів багато років з ними всіма в Мілані. Очікував, що тренерами будуть Пірло і Гаттузо – і все. Якби мені хтось тоді розповів про інших, я б назвав його божевільним"


"Ми з Шевою, звичайно ж, зустрінемося в Генуї. Ми постійно на зв'язку. У збірній України він вже довів, що став класним тренером. Добре, що в Дженоа йому допомагатиме Тассотті", - цитує Костакурту Gazzetta Dello Sport.


Нагадаємо, Шевченко підписав контракт з Дженоа до 2024 року. Перший матч біля керма нової команди український тренер проведе з Ромою 21 листопада.