9 листопада 2021 13:35
3

Павелко запропонував Ріццолі стати куратором підготовки українських арбітрів

Президент УАФ Андрій Павелко у своєму Facebook повідомив про зустріч з колишнім італійським арбітром Ніколою Ріццолі.

"Українські арбітри зможуть отримувати знання і досвід від одного з кращих рефері сучасності – ніколи Ріццолі. Сьогодні зірковий італійський фахівець на моє запрошення побував у Будинку футболу.

Разом з Головою Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, контракт якого нещодавно був продовжений, і нашими арбітрами поспілкувалися з Ніколою і обговорили перспективи нашої співпраці на майбутнє.

Ріццолі погодився з моєю пропозицією стати куратором підготовки українських рефері і в разі підтримки такої ініціативи виконкомом, засідання якого попередньо заплановано на 17 листопада, команда УАФ отримає нове потужне посилення вже найближчим часом.

Про авторитет ніколи Ріццолі в світовому арбітражі говорять його високі досягнення. Серед іншого, це звання кращого рефері світу, яке він отримував двічі поспіль. А це означає, що українські колеги ніколи з початком нашої співпраці отримають відмінні можливості для професійного зростання.

Вірю, що вони успішно їх реалізують. Упевнений, що тандем двох таких висококласних фахівців, як Лучано промені і Нікола Ріццолі, дасть потужний імпульс для подальшого розвитку українського арбітражу", – написав Павелко.

Лучано "промені" ))))) гугль-перекладач у "професійних" авторів новини))))
я так розумію, що...
"бабла" у УАФ - ВОООО!
Можна "винаймати" кого завгодно (це не про Ріццолі, а про "пожиттєвий" контракт Лучі), результати бачити скрізь ВАР-оффлайн та робити, що заманеться... "рижому". Згоден побути "расистом", а-ля Ворскла...
было бы неплохо, таким специалистам, добавлять в контракт рядом с графой ЗП перечень задач, которые должны быть решены, например, через год украинская судейская бригада судит матчи группы ЛЧ и подобные