8 листопада 2021 22:30

Пол Інс: "Сульшер виставив ван де Бека на посміховисько. Дав йому 4 хвилини з "Аталантою", а потім випустив на 10 хвилин з "Сіті": "Покажи, на що здатний". Я б послав Оле"

Колишній півзахисник "Манчестер Юнайтед" Пол Інс оцінив становище хавбека Донні ван де Бека в команді.


"Донні ван де Бек в матчі з "Аталантою" отримує 4 хвилини. Мене турбують рішення, які приймає Сульшер. Це гравець, якому Оле сказав: "Приїжджай на "Олд Траффорд", ти будеш грати в стартовому складі, ми заплатимо за тебе 40 мільйонів фунтів, ти будеш центральною ланкою півзахисту".


І Донні думає: "До біса все, це моя мрія, я саме цього і чекав". Проходить два роки, і він сидить на лавці. Оле виставив його на посміховисько.


Він не тільки виставив його на посміховисько, але ще і дав Донні зіграти 4 хвилини з "Аталантою", а потім такий: "Ой, до речі, ось тобі шанс себе проявити. Виходь на 10 хвилин проти "Ман Сіті", коли ми 85 хвилин граємо без м'яча, і покажи мені, на що ти здатний!"


Якби я був Донні ван де Беком, я б сказав: "Так пішов ти, Я не буду виходити, ти хочеш, щоб я вийшов на 10 хвилин, коли ми весь матч провели без м'яча?" Це ще більше знущання.


Такі рішення мене просто ставлять у глухий кут. Я їх не розумію. Він не дав Лінгарду піти в "Вест Хем", тому що пообіцяв, що той буде важливою частиною команди. Команда програє 0:2, а він Джессі не випускає. Також давайте подивимося на ситуацію з Погба – його починають весь час видаляти, обстановка загострюється. Після закінчення сезону він піде", - сказав Інс The United Stand.